Norrmalm

Idag blev det en promenad till klarabergsviadukten.
Några bilder blev det också idag.

Mina upplevelser på Bio-Rio

Filuren.com
Ikväll var jag det min tredje och sista gången på Bio-Rio för sista gången under detta fotbolls EM.
Princip som i lördags så köpte jag en öl och ha smutta på under matchen. En match som var ganska underhållande att titta på. Spanien vann till slut efter straffläggning.
Under matchen små pratade jag och min assistent med Jenny Modin. Hon var jättetrevlig. Kommer ihåg att jag sa till henne om ett dombeslut som jag tyckte var helt fel och det tyckte hon med men då fick vi de förklarat av Frederic Pavlidis som bredvid och livebloggade på SVT:s fotbollsbloggen.

Det känns tråkigt att det var sista matchen i EM som SVT sände, för stämningen inne på Bio-Rio var alltid trevligt och mysigt.

En tripp till Ann-sofie och Kurt med en strapats på slutet

Idag var mamma och jag bjudna till Ann-sofie och Kurt. Jag ville åka kollektivt till dem, de bor på Söder. Gick in på sl.se och såg att jag skulle kunna åka bussar dit.
Det vad dags att gå till fältöversten för att köpa en present till dem. När jag var på väg till bussen så ändrade jag mig, jag tog tunnelbanan till Skanstull istället. Jag kom fram för tidigt till Ann-sofie och Kurt så jag gick runt i området och kände känslan söders stämning. Jag hann också gå ner till vattnet och fotta lite. När jag skulle gå upp till Ann-sofie och Kurt så kom mamma.

Efter en trevlig fika och middag så följdes mamma och jag en bit, jag ville ta någon buss och hon skulle till tunnelbanan. När jag kom till busshållplatsen så var det ca 10 minuter till nästa buss. Det var så härligt ute så jag började gå Renstiernas gata. Vid nästa busshållplats kände jag ingen större lust att vänta in bussen. När vi hade kommit fram till Katarinavägen så stannade jag och fotta lite till. Jag fortsatte att gå ända bort till Nybroplan. Där gav jag upp, anledningen stavas regn. Vid spårvagnshållplatsen fanns det tak som jag väntade under. Sedan åkte jag till gallerian och tog tunnelbanan hem.

Midsommarfirande

Jag åkte ut till Solsäter i Tyresö för att se Kulturella Folkdansgillets midsommarfirande. Som vanligt så hittar inte taxichaufför dit man ska.
Vilket är bra för en gammal Tyresöbo som mig för då kan man åka små vägar och se lite annat.

Några bilder blev det men när jag kom hem så ångrade jag att jag inte tog flera.
Bilder därifrån

EM Tjeckien – Portugal på Bio-Rio

Ikväll var jag i Bio-rio där SVT sänder sina fotbolls-EM program. Jag hann knappt närma mig entrédörrarna innan jag hörde någon som frågade ”Är det du som är Anders Berglund”. Sedan hjälpte dem åt att få ner mig för trapporna till biosalongen.
Jag fick sitta mitt emellen ”Hylla Hegerfors” och Frederic Pavlidis.
Det var både kul och trevligt att få uppleva det live och ölen var god.