Personlig assistent; TILLGÄNGLIG ASSISTANS STOCKHOLM AB; Stockholm

Filuren.com
Personlig assistent; TILLGÄNGLIG ASSISTANS STOCKHOLM AB; Stockholm
1 plats.
Jag är en cp-skadad kille i 44 års åldern. Jag är självständig och aktiv med många intressen. Jag är ofta ute på aktiviteter. Åker gärna till mitt landställe och drar ut i naturen på fyrhjulingen. Jag går då och då på ishockey och med AIK. Jag har också ett stort dataintresse samt tv-inspelningar.

Nu söker jag en assistent som kan arbeta som inhoppande vikarier. Du som söker bör vara över 25 år. Eftersom jag är ute och rör på mig såpass mycket, är det bra om Du praktiskt lagd, fysiskt stark, i god form och delar mina intressen. Det är viktigt att Du är lyhörd och bra på att samarbeta. Har Du erfarenhet av tekniken att hantera en manuell rullstol är detta ett plus.

Jag driver Tillgänglig Assistans Stockholm AB och mycket intresserad av tillgänglighetsfrågor och engagerar mig i frågor som leder till att samhället är fritt och tillgängligt för alla. Min egen assistans präglas av denna grundsyn. Stämningen i assistentgruppen är glad och professionell.
Eftersom jag har talsvårigheter och ibland behöver assistans med tolkning och ofta även anteckningar, är det viktigt att du är lyhörd och kan formulera dig i tal och skrift.

Enbart skriftliga ansökningar. Inskickade handlingar går ej i retur. Hör endast av mig till personer jag finner intressanta för intervju.

Lön
Kollektivavtal

Vi tar emot ansökan via epost: anders@tillgangligassistans.se