Gamla datorer och tillbehör

Filuren.com

Jag fick ett ryck idag och börja rensa bland mina gamla datorer. Jag har dels en garderåb med datorer ifrån ca 1992 och fram till ca 2012 som jag aldrig rör. För ca två år sedan köpte jag en apdater mellan en IDE-hårddisk till USB. Vilket gör att jag kunde rensa gammla hårddiskar på min nuvarande dator.
Alla datorer förutom min första 486 som jag köpte ifrån Dell, fick jag hjälp av min fd arbetskamrat Nisse att bygga ihop. Tack Nisse för alla timmar som du var hemma hos mig.

Se nedan:
IMG_0415

IMG_0407

IMG_0401

IMG_0416

IMG_0406

IMG_0405

IMG_0403

IMG_0404

IMG_0402

IMG_0417

IMG_0414

IMG_0413

IMG_0411

IMG_0412

IMG_0410

IMG_0409

Personlig assistent sökes

Filuren.com
Jag är en cp-skadad kille i 44års åldern. Jag är självständig och aktiv med många intressen. Jag är ofta ute på aktiviteter. Åker gärna till mitt landställe och drar ut i naturen på fyrhjulingen. Jag har ett stort dataintresse och tv-inspelningar.

Nu söker jag en assistent som kan arbeta på rullande schema, ett pass varannan vecka, samt fler inhoppande vikarier. Du som söker bör vara över 25 år. Eftersom jag är ute och rör på mig såpass mycket, är det bra om Du praktiskt lagd, fysiskt stark, i god form och delar mina intressen. Det är viktigt att Du är lyhörd och bra på att samarbeta. Har Du erfarenhet av tekniken att hantera en manuell rullstol är detta ett plus.

Jag driver Tillgänglig Assistans Stockholm AB och mycket intresserad av tillgänglighetsfrågor och engagerar mig i frågor som leder till att samhället är fritt och tillgängligt för alla. Min egen assistans präglas av denna grundsyn. Stämningen i assistentgruppen är glad och professionell.
Eftersom jag har talsvårigheter och ibland behöver assistans med tolkning och ofta även anteckningar, är det viktigt att du är lyhörd och kan formulera dig i tal och skrift.

Enbart skriftliga ansökningar. Inskickade handlingar går ej i retur. Hör endast av mig till personer jag finner intressanta för intervju.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på ca 4,3 tim i veckan och blir en tjänstgöringsgrad på 8,75% plus inhopp.

Lön
Kollektivavtal

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: anders@tillgangligassistans.se

Arbetsgivare
TILLGÄNGLIG ASSISTANS STOCKHOLM AB
BO BERGMANS GATA 10
11550
STOCKHOLM
E-post: anders[at]tillgangligassistans.se
Mer information på http://www.tillgangligassistans.se

Besöksadress
BO BERGMANS GATA 10
STOCKHOLM