Personlig assistent sökes

Filuren.com
Jag är en cp-skadad kille i 44års åldern. Jag är självständig och aktiv med många intressen. Jag är ofta ute på aktiviteter. Åker gärna till mitt landställe och drar ut i naturen på fyrhjulingen. Jag har ett stort dataintresse och tv-inspelningar.

Nu söker jag en assistent som kan arbeta på rullande schema, ett pass varannan vecka, samt fler inhoppande vikarier. Du som söker bör vara över 25 år. Eftersom jag är ute och rör på mig såpass mycket, är det bra om Du praktiskt lagd, fysiskt stark, i god form och delar mina intressen. Det är viktigt att Du är lyhörd och bra på att samarbeta. Har Du erfarenhet av tekniken att hantera en manuell rullstol är detta ett plus.

Jag driver Tillgänglig Assistans Stockholm AB och mycket intresserad av tillgänglighetsfrågor och engagerar mig i frågor som leder till att samhället är fritt och tillgängligt för alla. Min egen assistans präglas av denna grundsyn. Stämningen i assistentgruppen är glad och professionell.
Eftersom jag har talsvårigheter och ibland behöver assistans med tolkning och ofta även anteckningar, är det viktigt att du är lyhörd och kan formulera dig i tal och skrift.

Enbart skriftliga ansökningar. Inskickade handlingar går ej i retur. Hör endast av mig till personer jag finner intressanta för intervju.

Arbetstid/Varaktighet
Tjänsten är på ca 4,3 tim i veckan och blir en tjänstgöringsgrad på 8,75% plus inhopp.

Lön
Kollektivavtal

Ansökan
Vi tar emot ansökan via epost: anders@tillgangligassistans.se

Arbetsgivare
TILLGÄNGLIG ASSISTANS STOCKHOLM AB
BO BERGMANS GATA 10
11550
STOCKHOLM
E-post: anders[at]tillgangligassistans.se
Mer information på http://www.tillgangligassistans.se

Besöksadress
BO BERGMANS GATA 10
STOCKHOLM

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *