Settman på plats 2013-11-14

Filuren.com
I Entrén har man möjlighet att skriva frågor till ”huvud-gästen”. Jag har aldrig skrivit någon fråga, jag vet inte varför.
Den här kvällen krockade A.I.K. – Örebro med inspelningen av Settman på plats. Jag valde Settman på plats,jag satte på min tv-box på inspelning av matchen.
Det var kul att komma dit. En del person som joggar bakom kulisserna börjar känna i mig och jag dem.
Jag kände mig ganska tagad när inspelningen började och undrade vad som skulle hända. Till min hockey-glädje så var det inslag ifrån just den matchen. Kvinnan som satt bakom mig i studio, hennes man var på Hovet. Han blev kidnappad och blev körd till TV-huset för att delta i en tävling.

Vid ett tillfälle under inspelningen så ville Peter Settman bli av med några av hans ”programkort” som han håller i handen. Han stod nära mig, jag sträckte ut handen och fick alla korten.

Då och då under inspelningen hörde jag någon som sade vad det stod i matchen.

Settman på plats bilder 2013-10-20

Stockholm idrott

Filuren.com

Oavsett om man är djurgårdare, hammarbyare eller som jag A.I.K.are kan nog alla skriva under på att ingen av dessa klubbar har gått om pengar.

Från och med fotbollssäsongen som precis slutat spelar A.I.K. och Djurgården samt Hammarby på nya arenor. Tyvärr äger ingen klubb sin arena och förutom all investering som det innebär så kan inte klubbarna aldrig få tillbaka något om det går med vinst.

Jag har ingen utbildning inom arkitektur men har en del funderingar
Skulle man inte kunna bygga en superhall, där bl.a. ishockey- och fotbollsmatcher kan spela och kan utnyttja året om.