Excel

Filuren.com
Under de senaste veckorna har jag hittat formler som troligtvis ska in i kassaboken.
Jag kommer att kunna skriva in varje räkning eller inkomst bara en gång istället för varje månad eller hur ofta den kommer. Om beloppet ändras, vad händer då? Inga problem, den klarar det också.

Sedan håller den koll på om det är lördag eler söndag samt räknar ut när påsken infaller. Ja, det finns flera helgdagar att ta hänsyn till. De flesta helger förutom påsken är ganska lätta att få till.

Min frågvishet gav en biljett till Sverige – Portugal

Filuren.com

När jag såg på tv igår kväll så blev jag påminn att biljetterna till Sverige – Portugal skulle släppas imorgon (alltså idag).
Jag tänkte att det gäller att ringa direkt vid kl 9.00 när biljetterna släpps, naturligtvis möttes jag av att det var upptaget.

Jag ringde kontinuerligt upp och så höll jag på i en timme. Under timmen hörde jag på tv att biljetterna gick åt på 13 minuter men jag tänkte att fortsätter ringa, för de gäller inte rullstolsplats. Vid tiotiden kom jag äntligen fram till telefonkön och en halvtimme senare svarade dem.
Då fanns de inga biljetter kvar. Jag frågade telefonisten varför man inte köpa rullstolsplatser via deras hemsida men jag hade komplicerade frågor som hon inte kunde svara på.
När jag skulle precis skulle lägga på så dök en rullstolsplats upp. Sedan var det bara att köpa den. 🙂 🙂