En tripp till Ann-sofie och Kurt med en strapats på slutet

Idag var mamma och jag bjudna till Ann-sofie och Kurt. Jag ville åka kollektivt till dem, de bor på Söder. Gick in på sl.se och såg att jag skulle kunna åka bussar dit.
Det vad dags att gå till fältöversten för att köpa en present till dem. När jag var på väg till bussen så ändrade jag mig, jag tog tunnelbanan till Skanstull istället. Jag kom fram för tidigt till Ann-sofie och Kurt så jag gick runt i området och kände känslan söders stämning. Jag hann också gå ner till vattnet och fotta lite. När jag skulle gå upp till Ann-sofie och Kurt så kom mamma.

Efter en trevlig fika och middag så följdes mamma och jag en bit, jag ville ta någon buss och hon skulle till tunnelbanan. När jag kom till busshållplatsen så var det ca 10 minuter till nästa buss. Det var så härligt ute så jag började gå Renstiernas gata. Vid nästa busshållplats kände jag ingen större lust att vänta in bussen. När vi hade kommit fram till Katarinavägen så stannade jag och fotta lite till. Jag fortsatte att gå ända bort till Nybroplan. Där gav jag upp, anledningen stavas regn. Vid spårvagnshållplatsen fanns det tak som jag väntade under. Sedan åkte jag till gallerian och tog tunnelbanan hem.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *