Mina upplevelser på Bio-Rio

Filuren.com
Ikväll var jag det min tredje och sista gången på Bio-Rio för sista gången under detta fotbolls EM.
Princip som i lördags så köpte jag en öl och ha smutta på under matchen. En match som var ganska underhållande att titta på. Spanien vann till slut efter straffläggning.
Under matchen små pratade jag och min assistent med Jenny Modin. Hon var jättetrevlig. Kommer ihåg att jag sa till henne om ett dombeslut som jag tyckte var helt fel och det tyckte hon med men då fick vi de förklarat av Frederic Pavlidis som bredvid och livebloggade på SVT:s fotbollsbloggen.

Det känns tråkigt att det var sista matchen i EM som SVT sände, för stämningen inne på Bio-Rio var alltid trevligt och mysigt.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Mina upplevelser på Bio-Rio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *