Så ska det låta – skylten – toa

Filuren.com
Innan varje tv-inspelning så går jag på toa för man vet aldrig hur lång tid inspelningen tar. Så gjorde jag också denna gången när ett av Så ska det låta programmen spelas in, men det kom inget. Vi hade just gått in i studion och inspelningen gick igång.
Kalle Moraeus skulle inleda med att berätta vilka som var med i programmet. Då upptäckte någon att en del av skylten ”Så ska det låta” inte lyste. Då kände jag att jag var tvungen att gå på toa. Jag vinkade till mig en viss Peter och berättade mitt dilemma. Han kallade på en Vakt som hjälpte mig ut ur studion. Eftersom jag visste var toan ligger på studioplanet så gick det fort och smidigt.
När jag kom tillbaka in i studio så höll de fortfarande på att lösa problemet med skylten, vilket kändes skönt för då var det inte mig de väntade på.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *