Mobilhärvan

Filuren.com

Efter att ha letat efter en mobil i ca 4-5 månader så bestämde jag mig för att ta kontakt med min logoped på Huddinge Sjukhus. Vi bokade in ett möte där jag fick berätta om mitt problem med att hitta en modern mobil som jag klarar av.
Henn föreslog att vi skulle boka in ett möte på StoCKK – Stockholm center för kommunikativt och kognitivt stöd, jag var där 2014-12-11.
Med på mötet var också två andra person som jobbade där. En kände jag direkt igen när jag såg honom med sin namnbricka.
Han var inblandat när jag skulle få en dator i skolan på högstadiet. Jag sa, innan vi går härifrån måste jag visa dig något.

Jag förklarade vad jag ville ha hjälp med: Att hitta en fungerade mobil som jag klarar av att använda. Jag vill inte få hjälp med någon ställning där man kan fästa en surfplatta. Vilket dem sa att de kunde hjälpa till med, om jag köpte surfplattan själv.
Däremot kunde jag få vissa hjälpmedelsprogram som de lägga in.

De hade varit ute på nätet och sökt på Nokia C5, pricipe som jag också har gjort. Det ända rådet som jag fick var att kontakta två annonser som de hittade via Blocket.

Innan jag åkte hem så visade jag x Erfarenheter av undervisning med datorn som hjälpmedel
Han blev glad och vi pratade lite gamla minnen.

På vägen till tunnelbanan funderade jag på jag hade fått ut av mötet. Inte mycket. Den informationen hade jag kunna söka upp hemma.
Efter några dagar så kontaktade jag ett av “tipsen”, det visade sig att han bodde någon stans ute i landet. Han hade 2 stycken av modellen som jag sökte. Jag köpte båda två. 🙂 Vi sågs igår och genomförde affären.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *