Extreme carters

Filuren.com
För kanske två år sedan bjöd jag hit Peter och Lasse och med sig hade de var sin assistent.
Jag ville visa filuren.com som är byggd på WordPress. Detta gjorde vi bara för att visa arbete som ligger bakom en hemsida/blogg. Då var alla ganska ivriga att komma igång med en egen sida. Eftersom jag känner till vad varje person klarar och inte, så kom vi fram till att Peter och lasse skulle skriva några texter på Filuren.com. Här det hänt? Svar nej.

Sedan dess har vi använt oss av en Facebook-grupp. Vilket har funkat bra, dock har jag fått ”rycka ut” om något ska ändras eller läggas till.

För nästan exakt ett år sedan så skrev jag att jag inte skulle åka till Åre, här kan ni läsa det. Jag sa också att jag kunde tänka mig att följa med på annat och hjälpa till att uppdatera Facebooksidan.

Idag utan förvarning fick jag ett mail om att Lasse har skapat gruppen ”Extreme Carters Sverige”. Till vilken anledning?
Har jag gjort något som inte alla tycker om och i så fall vad.
Och dessutom finns det tydligen en blogg också,

I slutet av mailet står det:
”Jag och Peter har andra sorts handikapp än du har och det är därför svårt för oss att göra saker utan assistenter. Det är därför som det inte hänt så mycket inom Extreme Carters. Jag vill att det skall hända mera.”

Mitt under tiden som jag skriver detta så ser jag att en röd prick kommer upp på Facebook, jag kollar vad det är.
Då är det en Medlemsförfrågan för den nya gruppen som antagligen Lasse har skapat.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *