Extreme carters

Filuren.com

Jag har ganska länge funderat på vad vi håller på med. Extreme carters är något som inte finns, enligt mig. Jag vet att vi har pratat om det många många gånger.
Främst Lasse gör ett hästjobb med att samla in tomburkar. Samla in till vad…
Vissa år har jag följande tanke: ”Undra vilka jag skulle åka/träffa om inte jag hade åkt med Peter och Lasse?”
För mig skulle det kännas bättre och mer rätt att göra saker där t.ex. Peter, Lasse och jag deltar i.
Redan efter Åre-veckan 2013 så kände jag att för mycket gick på rutin i år. Det var inte samma glädje på något sätt.
Nästan allt gick i gamla och djupa hjulspår.

I veckan blev jag helt överrumplad när Lasse sa att de skulle vara middag 7/9. Jag brukar vara på älgjakt, första hela veckan i september.

Jag kommer inte att åka till Åre i vinter. Beslutet har sakta vuxit fram under den gångna våren/sommaren.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Extreme carters”

 1. Hallå Anders! Vad synd att du känner så. Jag trodde att det var rätt klart vart pengarna går. Till Åreresan, till vattenskidåkning, till kryssningar och annat om det är någon som kommer med ett bra förslag.
  Extreme carters är i allra högsta grad. Det är en grupp män i sina bästa år som försöker hitta på lite roliga saker att göra, främst skidåkningen.
  Det är synd att du upplevde det som att det inte finns någon glädje längre i Åre. Jag har iaf uppfattat det som att Lasse och Peter njöt hela veckan och njuter fortfarande när de tänker på det. De ser fram emot nästa resa.
  Om det är så att det blir slentrian av åkandet så är du välkommen med förslag på hur det skulle kunna bli roligare för det vore synd om du inte följer med.
  Vad gäller middagen så pratade vi om det på förra mötet. Det är bartömning på Boule och berså och det är ett sätt att tacka dem för deras bidrag till Extreme carters. Vi kan tyvärr inte påverka vilket datum de har den.
  Åre var det som gjorde att gruppen bildadades men det är ingenting som hindrar att vi gör någonting annan men någon måste komma med ett förslag.
  Förklara hur du menar att det är någonting som inte finns? På vilket sätt finns det inte? På vilket sätt skulle det kunna finnas mer? För rätt länge sen kom vi fram till att det blir för mycket jobb att bilda en riktig förening. Ingen av oss inblandade har tid.
  Hoppas att du ändrar dig angående skidåkningen. Vi gillar ju dig 🙂

  /Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *