Maud Olofsson – arbetsmarknaden

Filuren.com
I tisdags Maud Olofsson gäst i SVT Gomorron och intervjuades om hennes nya bok. Efteråt tänkte jag att jag skulle skriva till henne och fråga kring handikappade och arbete. Det låg kvar som en tanke i bakhuvudet men kom aldrig till skott.
Jag fick möjligheten att prata med Maud utanför Skavlan studion. Frågade om arbetsmarknaden för handikappade.
Berättade om att man inte var till arbetsmarknadens förfogande trots att man vill och la till att det har varit ett inslag på P4 om just detta idag. Tog upp problemet som jag tidigare stött från arbetsförmedlingen då jag ville starta ett projekt men fick nobben då detta hade inneburit att jag måste skriva in mig på arbetsförmedlingen som arbetssökande. Det innebär då att jag förlorar mitt bidrag.

Maud skakade på huvudet och höll med.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *