Att vara utan hiss i några dagar

Filuren.com
Den här veckan har de bytt hiss i mitt hus. Inför veckan hade vi fått information dels om att det skulle finnas tre eller fyra tider per dag, då hissen kördes. Hm, hur tänkte de. Fick man åka åt ett håll och de andra hållet nästa tid som var ca fyra timmmar senare, hm.

Förran helgen tänkte jag ”Det är bäst att ta ut kontanter för att ha under veckan om någon annan skulle handla åt mig.”
Och dessutom var jag till Ica värtan på söndagkvällen för att handla på mig inför veckan.

I onsdag behövde jag komma ut. Att gå i trappor som har räcke på varje sida går bra. OBS! Min assitenter hjälpte mig bara lite ner trappan ändrade riktning och stödja mig lite i händerna. Jag gick ner på ca 15-20 minuter.
När jag var på första vånning så stötte jag på en av ”hiss-gube”. Han erbjöd mig att åka hiss den sista våningen. Han sa att ofta kunde de köra hissen om de var där. Men när jag kom hem på kvällen så var ingen arbetare kvar Det upp ca 30 minuter att gå upp.

Idag är det fredag och det innebär Musikplats Stockholm vilket jag inte ville missa. Hade hoppas på att någon skulle vara här och arbeta med hissen men nej då. Jag fick vackert gå ner. Det tog bara ca 15 minuter. Jag passade på handla innan jag skulle gå upp. Men när jag kom hem så stod hissen där och väntade på mig. De hade alltså blivit klara under tuden som jag var ute.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *