En äkta Malon

Filuren.com

Idag ringde jag och fråga om Milosz ville kolla fotboll VM-kvalet mellan Sverige och Färöarna. Jag fick ett nej till svar och fick samtidigt en inbjudan till en filmvisning på Bio-Rio. Han berättade att filmen som var ca 30 minuter och handlande om honom.
Valet blev ganska lätt att åka och kolla på filmen istället för fotbollen. Efter vårt samtal kliade jag mig i huvudet och tänkte, Permobil och Bio-Rio, hur går det ihop med alla trappor ner till salongen.
När jag skulle programmera min digitalbox för att spela in fotbollsmatchen så fanns inte matchen med i listan över tv-program, suck. Efter ett telefonsamtal till Comhem som hänvisade till att det är tv-kanalen ansvar att uppdatera det. Jaja, jag fick göra en manuell programmering.

Efter en rätt tidig middag för att vara mig var det dags att åka till Bio-Rio. Det var ganska många assistenter och fd assistenter till Milosz men också Patrick var där. Sedan kom ögonblicket när Milorz skulle ner för trappan med permon. Med ett gäng starka män var det inga problem alls.
Själva filmen var jättestark och gripande om hans liv och viljan att söka sina rötter i Polen.
Jag hoppas verkligen att många för möjligheten att se den.
Efter filmen blev vi bjudna på öl nere på Debaser vid Hornstull. Jag hade ingen amning att Debaser hade ett ställe där också. Det blev en trevlig och avslappnad prat runt filmen och andra handikappade i samhället. Fick några få sekunder att prata med Patrick, då han ganska direkt påminde om att var med i filmen. Sedan blev det inte så mycket sagt innan han försvann ner i sin mobil.
När jag skulle hem så kände jag för en promenad längs vattnet till Skanstull för det var så härligt väder.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.