Ingen träning men massa resor

Filuren.com
Ibland förstår man ingen ting. Jag hade två intervjuer för ca 10 dagar sedan. Båda verkade vara bra, bokade in intro en i torsdag och en idag. Ingen av de två kom och inte hörde av sig häller. Har provat att ringt och sms men inget svar. Hm
Jag avbokade min träning för introt. Som vanligt på måndags morgon så såg jag på sportpanelen i Gomorron på SVT.
Det kanske lika bra att dagen började så för jag var ganska tröt.
Ångade dagen åt att fixa med lönerna och köpte resor för mig och alla assistenter till och från Kusböle.
Jag tycker att köpa resor på sj.se är sådär kul. Ganska knöligt. Så jag bestämde mig för att bara köpa min resa där och ringa och köpa till alla assistenter. Vi fick prata med någon utlands svensk, eller vad det heter. Vi ville köpa bussresor för alla förutom en och de sade vi. När jag fick biljetterna så hade det blivit fel ändå. Så det var bara att ödsla bort ca 20 minuter till i telefonkö. Det gick bra att rätta till misstaget, trots att biljetterna inte var ombokningsbara!
När jag ändå höll på med assistansen så lade jag in lönerna och skatterna.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Ingen träning men massa resor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *