Vilken femma

Filuren.com

När jag gjorde i ordning assistans kvittona så hittade jag en lott som jag troligen hade fått någon på ICA Värtan, tack vare att jag är självscanningskund. Jag skrapade fram en vinst på hela fem kronor.
När jag hade postat mitt brev så ville jag hämta ut min vinst. Först prövade jag vid Hemköp men de hade inte den typen av lott. Sedan gick jag några meter till spelöversten men de hade inte häller lotten. Till sist gick jag till lilla pressbyrån nere vid spärrarna till tunnelbanestationen Karlaplan.
De hade den typen av lott, så jag frågade om är de inte så många som har den här lotten. Till svar fick jag:
De är inte så ovanliga men de är inte så många som har dem.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *