Första riktiga ”live månaden”

Filuren.com
Idag hade jag någon form av utbildning via telefon. Vi fick igenom hur man ska rapporterar in löner till Pensionsvalet.
Jag vet inte varför jag sa att ville ha utbildningen för egentligen gick vi inte genom något annat än det som man kan se på Pensionsvalets intranät. Jaja, kanske någon liten detalj kanske man lärde sig i alla fall.
Den här månaden är min första ”skärpa” månaden, där jag gör allt förutom bokförning.
En anställd såg att jag hade gjort fel på hans lön. Jag kollade upp och rättade till felet. Det innebar att skattedeklarationen blev fel, den som jag redan hade laddat upp på Skatteverkets hemsida. Så jag tänkte att det var bara att logga in där och ändra. Å hej du. När jag loggade in igen på Skatteverket så hängde sig datorn. Efter några minuter försökte jag igen, samma sak hände igen nämligen att datorn hängde sig. Till slut kom jag in, då hittade jag inte riktigt vart man ändrade redan inrapporterade skattedeklaration, så det blev typ 35 minuter väntan i telefonkö. Jag fick några få tips hur jag skulle göra, resten kunde jag själv lista ut hur jag skulle göra. Jag prova sedan att ändra den felaktiga skattedeklarationen till rätt siffror men den sidan ville inte som jag ville, den ändrade fel siffror. Så jag raderade allt och laddade upp en helt ny skattedeklarationen, då fungerade allt perfekt.
Till sist var det bara att ändra lönesummorna på banken.
Trots att det blev några fel vid första riktiga ”live månaden”, så känns det bra.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Första riktiga ”live månaden””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *