Bo Kaspers Orkester i Radiohuset

Bo Kaspers Orkester skulle spela idag i Radiohuset. På radion sade de att de börja komma publik redan vid ca kl 11, konserten börjar 12.30. Så jag tänkte att det var lika bra att gå dit lite tidigare än vanligt. Tog en frisk promenad dit, var väl där ca 11.40. När jag gick in i Radiohuset så slutade kön vid de lila Caféet som finns i mitten av Hangaren.

När jag stod i kön och tittade åt ett håll så var det någon som klappade mig på axeln och sade ”hej Anders”. Det var Lasse Persson som fram och klappade på axel, när jag tittade åt ett annat håll.
Jag kände att jag behövde gå på toa innan konserten började, så jag bad personen i kön och hålla min plats. Jag kom aldrig tillbaka, undra om hon vart jag tog vägen. När jag skulle gå tillbaka så såg jag Marie och Kjell som är där ibland på konserterna, så jag ställde mig vid dem istället. Innan vi fick komma in så hann Lasse gå förbi igen. Han hade noterat att jag hade flytta mig. Han sa något i stil med: ”Jasså du har smitit före några några.”

Själva konserten var helt okej. Efter konserten stannade jag kvar för att få prata lite med någon i bandet. Efter några minuter kom de ut igen i Studio 4 som lokalen heter. Jag påstod att den här lokalen är lagom stor, de höll med mig om det.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.