Doro PhoneEasy 740

I eftermiddags var det dags att åka till Mediamark för att hämta min Doro PhoneEasy® 740. Min och min, den står på företaget.
När jag kom fram till telefonavdelningen, just då stod ingen personal bakom disken, efter några sekunder kom de en. Jag började förklara att jag skulle hämta en telefon, han var inte insatt och såg lite förvirrad ut. Då kom en personal som hjälpte mig när jag var där förut, han visste direkt vad som skulle göras. Så han tog över och gjorde klart alla papper.

När jag kom hem så var jag självklart ivrig och packa upp mobilen testa den. Jag ville testa att ringa någon, så jag ringde mamma. Jag hittade inte knappen för att koppla på högtalarfunktionen så jag lade på och ringde upp igen fast på hemtelefonen och berättade om mitt mobil inköp.
När jag satt i soffan och skulle försöka skriva något sms å var det ganska jobbigt. Då påpekade min assistent att jag hade inte dragigt ut mobilen, där under finns det större knappar. Telefon har både touchskärmoch och knappar, vilket jag inte tänkte på. Ja ja, inte underligt, jag som har varit trött hela dagen.
Man ska kunna göra en del, om man loggar in på sitt Duro-konto. Jag var inne där en snabbis bara.

Det Känns som telefonen är mycket mer teknisk gjord än vad man kan se och komma åt.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Doro PhoneEasy 740”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *