Bussresan ifrån Ica

Igår var jag och handlade på Ica Värtan. Eftersom det snöande så bestämde jag mig för att åka buss både dit och hem, nu menar jag inte färdtjänstbuss utan en SL buss.

På dit vägen ville jag se om det blev närmare om man åkte till Rökubbsgatan men det blev längre.
Efter min handling så gick jag till Östhammarsgatan. När jag stod där och väntade på bussen så fick jag på något i närheten som såg rätt häftigt ut. Det ska jag försöka hinna filma innan det försvinner, helst när det är mörkt ute.

Jag tog samma buss hem, linje 1 ifrån Östhammarsgatan kl 15:59.

När jag skulle gå av vid Jungfrugatan så hade jag tryckt på knappen för avstigning. Direkt när bussen hade lämnat hållplatsen Värtavägen så tryckte jag på avstigningsknappen för rullstolar och barnvagnar. Jag såg i bussen att lampan tändes när jag hade tryckt på knappen, för säkerhetsskull tryckte jag flera gånger. När busschauffören stannande bussen vid hållplatsen jungfrugatan så stannade han ca en meter ifrån trottoaren och han sänkte inte häller ner bussen. Undra vad han tänkte på, ville han jävlas?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *