Bo Kasper Orkester på Cirus

I måndagskväll var det dags för en konsert med Bo Kasper Orkester på Cirkus.
På dagen såg jag på SVT ABC-Facebooksida att de skulle göra en intervju med Bo Sundström. De ville att man skulle skicka in Stockholmsrelaterade frågor som Margareta Benson sedan skulle ta och fråga Bo. Jag skrev: När och vart spelade ni första Stockholms spelning? Vi ses ikväll på Cirkus. Deras svar på min fråga var: Grodan på Stureplan.
Jag trotsade småregnet och gick till Cirkus.

När de hade spelat ett par låtar så tänkte jag, hjälp jag kommer inte att känna igen några låtar alls ikväll. Fy på mig, jag har inte lyssnat på deras hela nya skiva. Efter de inledande låtar började de spela lite äldre låtar som jag självklart kände igen. Helheten av konserten blev mycket bra.

När de hade gjort några bra extra nummer så kändes det som att var slut, så jag gick ut. Men när jag tog på mig jackan så hörde jag att de fortsatte dm. Då var det bara att gå in igen. Efter någon till låt så kom Bo springande ut bland gångarna på parkett. Jag kunde nästan ta på honom. Allt gick så fort så min assistent hängde inte med min kamera.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *