Vilka Kycklingar ni är

När jag igår kväll skrev inlägget ”Full rulle hela dagen” så var det verkligen så.

I många år har jag köpt fryst kyckling som jag sedan tinat och låtit den ligga i en bunke med grillolja.
För några månader sedan tog fryst kyckling slut på ICA Värtan. Jag brukar gå dit minst en gång i veckan av två anledningar, dels för att vägarna dit är härlig att gå, dels för att få luft. Det är och kommer att vara flera stora byggen som sker i området kring Värtahamnen.

Jag har frågat åtskilliga gånger när de skulle få in varan. Deras svar var att de skulle få in den i nästa vecka. Då gick jag dit veckan efter men de hade inte fått in frysta kycklingar och så har det pågått i några månader. Någon gång har det sagt att varan har vart slut i centrallagret, jag har för mig att det var i Västerås.
De senaste veckorna har jag bara kollat ner i frysdisken och konstaterat att fortvarande ekar ifrån platsen där fryst kycklingarna brukar finnas.

I samband med att jag var i Sundbyberg igår för att köpa hårddisken så gick vi till Ica, som också ligger i Solna business park, för att kolla om de hade frysta kycklingar. Till min förvåning hade de det.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *