Full rulle hela dagen

För ett tag sedan upptäckte jag till min förvåning att jag började få gott om ont utrymme på en av mina Externa Hårddiskar så idag gjorde jag slag i saken.
Tillsammans med min assistent så letade jag reda på vilka hårddiskar som fanns inne på lager i affärerna. Det visade att Webbhallen i Sundbyberg hade den 3 terabyte som jag blev sugen på att köpa. Men innan resan dit så gick jag till Nordea för att sätta in pengar. Jag gick förstås till den som ligger närmas mig men den var igenbommad för ombyggnad. Fattar inte det, den har redan byggs om, bara för ett eller två år sedan. Så var det bara att ta kurs mot Nordeakontoret som ligger närmare Stureplan och sätta in pengarna.
Efter lunch skulle jag åka och köpa hårddisken. Jag funderade på hur jag skulle åka dit, på ett miljövänligt sätt eller med taxi. Jag valde taxi för jag ville se hur det såg ut vid Solna centrum mot Råsunda stadion där de ska gå spårvagn. Jag känner knappt igen mig ifrån den tiden som jag jobbade i Kronan-huset i Sundbyberg.

Ikväll har Lasse och Peter vart här med sina assistenter. Min assistent och jag gick igenom grunderna vad WordPress är och vad man kan göra med det. De kanske vill att vi öppnar en sida men tiden får utvisa det svaret.

Jag ä helt slut efter denna dagen som har gått i ett.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Full rulle hela dagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *