En kväll på Fröjholmen

Igår kväll var det dans på Fröjholmen. Vi tog Peters assistent Pias Volvo. Först åkte vi till Peter J, där samlades några på en liten förfest. Där blev vi bjudna på vin och whisky, till och med Peter S tyckte om vinet. Vad har hänt…
Efter en trevlig stund var det dags att åka ner till Fröjholmen.
Vi började med att besöka cafét för att få i oss lite i magen. Sedan gick vi ner till dansbanan. Där slog man ihjäl några timmar både som åskådare men också aktiv på dansgolvet. En del var lite rädda för de visste inte hur de skulle dansa tillsammans med mig som sitter i rullstol men de löste sig efter ett tag. Tyvärr var inte vissa personer där som var med på ”brakkalaset”, för några år sedan.
När vi vid tvåtiden på natten skulle åka hem så ville Magnus åka med. Det blev trångt med sex personer i bilen men det gick.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”En kväll på Fröjholmen”

  1. Sista kvälllen med gänget…men det blev en fin kväll. Jag fick nästan känslan av att vara tonåring igen eller iaf 20 för det påminde en hel del om danserna i Borgvattnet. Förfest är kul, speciellt när man är enda kvinnan bland en massa män 😛
    Jag lyckades fastna i leran när jag skulle parkera utanför Fröjdholmen, ja inte jag då utan bilen. Men det som tur var kunde jag komma loss med backen i.
    Dansen var kul. Det var som att leendet fastnade direkt när jag hörde musiken och sen satt det i tills jag somnade efter 3 på natten. Tack alla som var med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *