Hjultorget 2012

Jag var på Hjultorget som är en handikappsmässa.
På sådana tillstälningar träffar man alltid en uppsjö av personer som man känner, så även idag.

I cafét vid mässan så började jag prata med en som jobbade på Permbobil. Jag hann fråga hur länge han hade jobbat där, 26. Jag tänkte fråga en annan fråga. Jag började att säga halva frågan, sedan gick han. Vad ska man säga…

Ett assistansföretag hade en tävlig som jag deltog i. De pratade sig varmt om tillgänglighet. Första priset var en resa till USA. Man skulle motivera, varför just jag skulle vinna. Jag skrev något med att se hur man ser att ADA-lagen finns i USA. Han som tog emot pappret som också jobbar på företaget, kände inte igen ADA-lagen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *