Mötet med karaoke-kvinnan

Filuren.com

Idag gick jag ut till hållplatsen Östermalms idrottsplats och tog 55:an till Ropsten. Norra Djurgårdsstaden är ett spanande stadsdel som växer fram. Så därför hoppade jag av Drevergatan och gick resten av sträckan. Just där finns det intressanta saker och titta på, i alla fall för mig som gillar byggnader och nya områden. Det får nog bli ett projekt till nästa år att undersöka vidare….

Vid ropsten hoppade jag på 76:an, den åker förbi Silja-terminalen. Där gick en kvinna på som hade en namnbricka med Tallink-märket på sig. Hon stannade till framme vid chauffören och frågade hur man tog sig till Berwaldhallen. Det var något som kicka igång i mitt hjärna.
När hon hade satt sig längre bak i bussen så kom jag på vem det var. Hon jobbar med karaoke på båten som jag åkte med i höstats så jag berättade för min assistent vem jag trodde att det var. Sedan ber jag assistenten gå bak till henne och be hon att komma till mig. När hon kom till mig så kände hon igen mig. 🙂 Hon kom också ihåg mitt sällskap på båten och några saker. Det blev några sköna skatt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *