Sandalerna

Filuren.com
För några dagar sedan så pratade P4 Stockholm om man hade snattat något med anledning av SL:s fd vd Anders Lindström dom för stöld.
Och man fick gärna höra av sig dit om man ville.

En gång i mitten av nittiotalet när jag bodde i Skarpnäck skulle jag storhandla i OBS som låg i Handen.

Min assistent föreslog att min dåvarande flickvän och jag skulle åka själva. Förutom mat så skulle jag handla sandaler inför sommaren. Jag gick till skoavdelningen och provade ut ett par. Vi hängde sandalerna bak på rullstolen för jag tänkte annars hamnar all mat över dem och kanske skulle förstöra dem.
Därefter plockade vi ner all mat i kundvagnen och betalade. Vi åkte hem, vad kom vi på… Ja, jag hade inte betalat för sandalerna.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *