Motions-pizza

Filuren.com
Jag fick besök av min kompis som också sitter i rullstol, jag hade flyttat över till soffan. Min assistent flyttade på min rullstol för att min kompis också skulle få rum att komma över till soffan.

Våra assistenter gick o köpte pizza. i vanliga fall hoppar jag över själv mellan rullen och soffan. Men igår hade assistenterna flyttat den för att kompisen skulle få plats. assistenterna gick iväg o tänkte inte på att ta med sig nyckeln. så jag var tvungen att öppna dörren, men hur? jag hade ingen rulle. Så det enda sättet var att jag kröp ca 10 meter. Jag har inte krupit på ca 20 år. Det tog ca 5 minuter. sen var jag helt slut och dö…
När jag var framme vid spegeln där dörröppnaren ligger så gällde det att orka sträcka upp handen till den. Jag fick tag i snöret och slet ner dosan på golvet. Sedan orkade jag i princip bara trycka på knappen. Båda assistenterna fick stötta mig när jag skulle ställa mig på knä för att sedan sätta mig i rullstolen.
Mina knä är fortfarande ömma två dagar efter.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *