Jesper leker med motorsåg Nyhetsmorgon lördag

Filuren.com
När jag satt och åt frukost i soffan så tittade jag på Nyhetsmorgon lördag så såg jag inslaget där Jesper Börjesson fick testa att köra en motorsåg i ett isblock utanför Tv4-huset. Innan en reklampause tog Jesper motorsågen och sa att det är viktigt att ha hjälm på sig, dock sas det inget om Skyddsbyxor.
Jag satt och undrade varför de höll på med.
När jag satt och väntade på att morgonens gäster skulle komma ut pratade jag lite med hon som ansvarade för isskulpturen och jag frågade varför han inte hade skyddsbyxor på sig. Hon sa att han borde ha haft skyddsbyxor men hon hann inte ordna det. Hon sa att det finns en ny lag från första Januari i år som gäller arbete med motorsåg, man behöver en utbildning och skyddskläder. Den lagen kände jag inte till men oavsett lag eller inte, finns det en risk att en kroppsdel ryker.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *