Stockholm Tunnel Run 2014 med en Bead

Filuren.com

När jag gick i femte klass i Skanskvarnsskolan så öppnade Söderledstunneln. Jag vill minnas att min klasskamrat Thomas med familj gick i tunneln, innan de öppnade den för bil trafik.

Jag minns ganska väl vad jag gjorde Söndagen 2004-10-17 när södra länken öppnades. Några släktingar var här på födelsedagsfika.
Mina tankar var någon annan stans. Efter att alla hade gått så beställde jag en taxi till Maxi stormarknad Nacka. Jag ville se och åka i Södra länken, den öppnades samma dag för biltrafik. Det gjorde jag för att jag ville se hur nya tunneln såg ut. När jag var i Nacka så passade jag på att handla mjölk. När jag skulle beställa tillbakaresan så beställde jag den från Nacka till tunnelbanan i Liljeholmen för då kunde jag be taxichauffören ta en annan del av Södra länken.

Mitten av November 2013 såg jag att Stockholm Tunnel Run 2014 skulle gå av stapeln 2014-11-18, då kastade jag mig över datorn och anmälde mig till loppet med än gång.

Sedan ett antal har jag haft kontakt med Per Stjärnehag och Mikael Zingmark som har tagit fram BEAD
Bead är ett trehjuling hjälpmedel som går på batteri. Man kör upp med sin manuella rullstol och och låser fast den, sen kan man köra som en moped, men den klassas som cykel.

Per hjälpte mig att ta reda om att det var okej för arrangören att jag får åka med en Bead.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *