Arbete och funktionshinder

Filuren.com
Detta skrev jag in till Karlavagnen 2014-08-21, tyvärr tog de aldrig upp det i programmet:
Jag har ett funktionshinder och har tidigare jobbat inom databranschen med lönebidrag.
NU har jag sjukersättning. Jag har många idéer på en hemsida som skulle vilja göra som skulle kunna bli inkomstbringande. Jag har varit på arbetsförmedlingen och pratat med dem om de kan hjälpa mig vidare. Jag vet att ni har gjort så att vi ska kunna tjäna en del innan det påverkar mina bidrag men jag fick kalla handen av arbetsförmedlingen. De sa att jag skulle bli av med bidraget om jag började satsa på hemsidan.
Jag skulle vilja utveckla denna ide till hemsida och ta in andra med i projektet. Jag har även fått möjligheten att ställa den här frågan till Maud Olofsson och hon tyckte lät orimligt att förlora mitt bidrag.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *