SHL reklam

Filuren.com

Alla statister fick ett informations mail att ta med oss varma kläder, mössa och halsduk. Det kändes konstigt att packa ner det när det var ca 25 plusgrader ute.
Jag bestämde mig för att åka kollektivt till Vilundaparkens ishall i Upplands Väsby. Hann åka buss till omkring Odenplan innan jag kände att jag behövde gå på toa så jag hoppade av där och gick in på en restaurang och lånade den. Genom stoppet blev vi ca 5-10 minuter sena och missade precis pendeltåget ifrån Karlberg. Det var bara att vänta 10 minuter till nästa tåg.

En station innan Upplands Väsby så blev det tågtopp ca 15-20 minuter. Då tänkte jag att jag beställer en taxi men växeltelefonisten krånglade till det och kopplade bort mig, vilket visade sig vara bra. Innan vi hann ringa upp igen så började tåget rulla. Väl framme i Upplands Väsby så behövde jag bara vänta några minuter på bussen som skulle ta mig till Vilundaparkens ishall.

De hade inte hunnit börja som tur var, jag blev ca 20 minuter sen till Vilundaparkens ishall.
Som brukligt så fick vi vänta ett tag innan det blev någon aktivitet. Efter ett tag fick vi inta platserna intill spelaringången. Det var en trappa upp, där jag fick hjälp att komma upp för. Sedan efter lite akrobatik så tog jag ända bort till spelaringången. Efter några filmtagningar fick jag flytta fram en rad. Det gick betydligt smidigare än vad många runt omkring trodde att jag skulle ha svårare att flytta mig. Jag såg till att ha en person på varje sida om mig, sedan var det bara att häva sig upp med armarna.
Vid en scen skulle alla i publiken ställa sig upp när en spelare gjorde mål. Jag hade min assistent på ena sidan och på andra sidan fick en av statist hålla mig under armen och resa oss upp.

Jag ville komma hem snabbt så det blev taxi tillbaka.

Jag kontaktade produktionsbolaget för att kolla om jag fick publicera denna text.

Detta fick jag till svar:

Hej Anders och tack för att du var med oss. Har du sett vinjetten på Tv än?
Tycker att det är modigt av dig att vara med och är glad över att du väljer skriva om det.
Självklart är det ok att du skriver om det.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *