Veckans SNN news inspelning

Filuren.com
När jag och väntade på att komma in i studion så var det flera i publiken som jag kände igen ifrån tidigare inspelningar. Det känns kul att heja på alla som jag känner igen.
När jag hade satt på min reseverade plats så kom en kvinna fram till mig och hälsade. Hon jobbade igår på Skavlaninspelningen som publikansvarig. Jag frågade var den ordinarie publikansvarig var igår eftersom de brukar vara en annan. Hon berättade att han tog hand om gästerna och därför fick hon hjälpa till med publiken.

Samtalade med Mikael Tornving efter inspelningen om det som hände på Götalejon när jag var där. Han kom ihåg det. Vad jag menar kan ni läsa här.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *