Gräsklippare

Filuren.com

Stefan och jag kom överens att vi skulle dela på pappas gräsklippare.

Sommaren 2013 lämnade vi in gräsklipparen på reparation.
Felet då var att en plastbit i bensinkåpan hade gått av. Så dragkraften fungerade inte längre.
De var tvungna att byta ut hela bensinkåpan då det inte gick att byta ut bara den förlorade plastbiten.

Vi hämtade ut den efter reparation. Vi kom hem och hann att använda den ca 2 gånger innan snöret gick av.
Vi tittade på snöret och såg att det fanns en svaghet där den gått av.

Sedan September har jag försökt att få tag i Stefan har försökt ca 2-3 kvällar per veckan, utan resultat. Efter några veckor bestämde jag mig för att posta ett brev till honom och be han ringa upp mig när en viss assistent jobbar som är insatt i detta ämne. Han ringde äntligen upp och sa att han inte vill vara med längre att dela gräsklippare, pga att jag har bara sönder den.

Det känns som allt skit får jag ta på mig fast det inte ska vara så.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *