Häggsåssjön Fyrhjulingstur

Filuren.com
Det var en varm sommarkväll för ca 10 år sedan när min assistent Lars och jag bestämde oss för att ta en tur till Häggsåssjön på Fyrhjulingarna. När vi kom fram till Häggsåssjön så såg jag en bred grusväg som inte jag kände igen, vi åkte fram och tittade på de. Lars klev av fyrhjulingen och promenerade ner. Grusvägen ledde ner mot stranden efter ett tag så såg två personer som satt vid en eldstad och eldade. När jag såg de så stängde jag av fyrhjulingen. Mannen kom fram till mig med bestämda steg och sa till mig: ”Här får du inte köra. Vägen är bara till för handikappade.” Jag försökte få ur mig några ord men han hörde inte vad jag sa. Som tur var så kom Lars och hjälpa till med kommunikationen.
Gissa om mannen kände sig dum, han bad naturligtvis om förlåt. Efter de bjöd han oss till sin eld, där vi både fick fika och samtalade med dem. Det blev en väldig trevlig stund med en del skatt över vad som hände.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *