Hur tänker Solna stad när det gäller handikapplatser i Solnahallen

Filuren.com
Jag har besökt Solnahallen i ca tio år för att kolla främst på när A.I.K. har spelat innebandy men också några få handbollsmatcher har det också blivit. I ett antal år fick jag ta hissen längst upp till våning 3. Det var det bästa stället i Solnahallen som jag har suttit på. Varför? Man såg hela plan och ingen satt i vägen.
Sedan renoverade de Solnahallen med en modern matchklocka och byggde för handikapplatsen med någon träskiva som gjorde att de inte gick och sitta där längre.

Jag har för mig att åren efter det fick jag sitta i hörnan bredvid lagens stolar. Där såg man hela plan men ganska svårt att få en bra överblick över spelet som händer längst bort (ifrån mig).

Jag frågade någon funktionär igår var jag där på seriepremiärer i Superligan vart jag skulle sitta men hon visste inte. Några trodde att jag skulle sitta en våning upp, mitt på långsidan. Där fick jag inte sitta för andra vakter. Till slut fick jag sitta någon meter bakom sargen. Där fanns en tejp på golvet som visade handikapplatserna. Därifrån ser jag inte hela plan, spelarna skymmer en bra bit av planen.

Undra hur Solna tänkte när de byggde om Solnahallen för några år sen, när det gäller handikapplatser?

Här kan ni se hur mycket eller lite jag ser av planen.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *