Tack för musiken med Marie Fredriksson

Filuren.com
I våras eller i somras läste jag på SVT.se att det skulle spela in en ny säsong av programmet Tack för musiken. Jag tyckte att det fanns flera bra artister att välja mellan. Valet föll på Marie Fredriksson för jag har flest minnen av henne och Roxette.
Jag hade fått bekräftelse att jag och min assistent skulle få hjälp med att komma ner för trapporna. Programmet spelades in 2013-08-27 på Maximteatern. Gick dit tidigt men glömde att skriva ut bekräftelse på att jag hade plats. Så jag gick hem igen o skrev ut mailet, om de ville se det.
När det var dags att gå in så fick jag gå in i en annan ingång intill där alla andra gick in. Där var det också trappor men de visste jag om, med lite hjälp så gick det bra. Jag hade fått en handikapplats nästan längst bak, vilket jag visste om.

Innan inspelningen började så kom Henric v Zweigbergk upp på scen och nämnde bl.a. att det fanns några som satt på första raden som kom ifrån Argentina, där Roxette har många fans.

Hon såg så smal och tunn ut eter cancer och behövde stöd när hon gick. Vissa luckor i sitt minne, Niklas fick flera gånger hjälpa henne på traven.

Dagen efter inspelningen fick jag ett meddelande på Twitter ifrån Argentina. Den undrade om inspelning varit bra.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *