World Triathlon Stockholm

Filuren.com
Igår på Musikplats Stockholm skulle Robin Stjernberg uppträda, jag tänkte att vara ute i god tid. Så jag kanske var där strax efter halv tolv, alltså en timme innan konserten började. När jag kom dit så var det ca 10 personer som redan hade slagit sig ner i sofforna utanför dörren in till Studio 4. Tiden tickade på mot kvart över tolv då de släpper in publiken. Då var kön knappt ca 8-10 meter lång. Undra varför det var så få där… Robin Stjernberg förtjärnar många fler än så!! Nästan pinsamt.

När jag gick hem igår ifrån Musikplats Stockholm, så gick jag igenom Fältöversten. Där inne såg jag en monter, där frågade de om jag ville vara publik för ett tv-program. Programmet hette Förr eller senare som är TV4:s nya underhållningsprogram. Jag visste att World Triathlon Stockholm var i Stockholm i helgen men just då hade jag inga tider nedskrivna. Utan att tänka jättemycket mig för så tackade jag ja.

I morse insåg jag att jag varken skulle hinna eller orka vara på båda evenemangen, så jag avbokade Förr eller senare. Jag ville hellre se Lisa Norden tävla på hemmaplan.

Jag gick ner till Slottet redan vid 11.30, för jag anade att det skulle bli massor med publik. Väl nedanför Slottet så var det ganska klent med folk. Jag gick fram till något informationstält och frågade vart de hade handikapplatser längst efter banan, fick till svars att de inte hade några. De visste inte varför men trodde att det berodde på för få funktionärer. Sedan gick jag till Slottsbacken och kollade om det fanns någon annan funktionär som kunde ge något annat svar. Jag fick tag i en som lovade att ordna en annan plats om jag kom tillbaka strax innan start men jag hittade en plats mitt emot.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *