Gröna Lunds sk system med handikapplatser är ju rena rama KATASTROF

Filuren.com
Igår pratade/såg jag några handikappade som skulle gå på Magnus Uggla som spelade när Gröna Lund firade 130 år, så jag tänkte att det var bäst att vara ute i god tid. Min promenad hemifrån startade strax efter kl 16, så jag var där lite innan 17. Vid entrén fick jag en ”biljett” till handikapplatserna som är uppe på Eclipse.
Det finns bara ett begränsad antal biljetter dit. Jag trodde att när man har fått en sån biljett vid entrén så är man garanterad plats uppe på Eclipse.
MEN INTE
När jag kom fram till Eclipse så fick jag inte komma upp för att det var fullt. Istället fick jag åka upp på en platå där de hade några handikapplatser.
Varför fick jag komma till min plats på Eclipse när jag hade fått biljett?

Ett tillågg:
En annan handikappad person fick höra att:
”Eclipse platserna var stängda för att det var 30-årsjubileum o man ska alltid sitta där nere sen sa dom”

Jag frågade vakter, både patrullerande och dom vid grinden om det och dom sa att Eclipse skulle vara öppen för handikappade som vanligt. Efter konserten sa dom att det hade varit fullt däruppe och att dom hade extraplatser bara.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Gröna Lunds sk system med handikapplatser är ju rena rama KATASTROF”

  1. hej. var själv på platån där nere. eclipse var ju abonneerad just under denna konsert. endast för inbjudna. stod då så på deras hemsida. jag visste om detta innan så jag var tack och lov förberedd. tyckte för övrigt det var bättre på den platån. inget högt stängsel samt blomurnor och lampor ivägen för sikten. uppe på eclipse är det svårt se bra. men plattformen de gjorde iordning för magnus konserten skulle varit större!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *