Sidoskydd har blivit hårdvaluta

Filuren.com
Till mina två panthera-rullstolar har jag sidoskydd, dessa är gjorda i hårdplast.

sidoskydd

När jag var på Sodexo så ville de inte ge mig nya sidoskydd eftersom jag inte hade med mig mina trasiga.

Sodexo har infört något system att de inte lämnar ut några sidoskydd om man inte lämnar tillbaka sina trasiga. Dessutom behöver de inventarienumret på rullstolen som de ska sitta på.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Sidoskydd har blivit hårdvaluta”

  1. Hej!
    Jag heter Lena Jansson och är distriktschef för Sodexo Hjälpmedelsservice och vill gärna förklara varför vi inte bar lämnar ut två nya sidoskydd. Alla våra rullstolar har ett unikt individnummer och en egen ”journal” där vi registrerar vem som hyr/lånar stolen, vilka tillbehör den har, när den reparerats och om vi byter ut tillbehör. Allt för att kunna ha full kontroll och kunna spåra ev. felaktiga hjälpmedel och byta ut. Detta är ett krav från vår uppdragsgivare Stockholms läns landsting.
    Du är självklart välkommen att byta ut dina trasiga sidoskydd hos oss.
    Hälsningar, Lena Jansson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *