Skorsten

Filuren.com
Jag var uppe hos Jenssen och skulle få en fika som tack för hjälpen för att jag hade kört iväg allt ris som blev ifrån träden som de tog ned. Då såg jag en bil nere vid Farfars hus som jag inte kände igen. Jag tog med mig en assistent på fyrhjulingen och åkte ner för att kolla vad det var för bil. Det visade sig att det var en som sålde olika delar till skostenar. Han skulle återkomma och han tog bara emot kontanter.
Efter att han hade pratat med Janne så lät det som det var en bra grej till Farfars skorsten, jag skulle bara dubbelkolla med Gunnar innan. Efter att ha svårigheter att få någon bra mobilteckning så lyckade vi få en bra uppkoppling och genomförde samtalet, han tyckte också att det var en bra idé.
Jag fick åka med Paul ner till Myrviken och för att hämta ut pengar. Eftersom vi hade tid över innan Peter skulle köra mig tillbaka så fick jag se vart Paul hus låg. Jag hann med att gå in på Innosund men Martin var tyvärr inte inne just då.
Sedan kom Peter och körde mig tillbaka till Kusböle.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *