Nordeapost som jag rev med gott samvete

Filuren.com

När jag satt på båten vid middagen skulle jag betala vinflaskan som jag tog till maten. Köpet gick inte igenom av någon anledning så en annan fick lägga ut för det. Dagen efter gick vi till Guest Relations och de ringde upp Nordea och hävde spärren, sedan gick det bra att använda kortet.

När jag kom hem så hade jag ett meddelande på telefonsvararen ifrån Nordea.
”vi ringer dig ang visa/bankkort, ring upp oss.”

Jag åkte till Zinkensdamm för att köpa ett nytt skal till mobilen, jag hade vart där innan kryssningen och beställde ett. Jag har en spricka i skärmen som bara blir längre och längre. Ingen var i affären trots att öppettiderna på dörren tydde på att de var öppet.

Då började jag leta efter ett Nordeakontor. Det blev det på Götgatan. Där hjälpte banktjänstemannen mig med mina frågor angående Visakortet. Av någon anledning så fanns det två olika visakort kopplade till mitt personkonto utan att jag visste om det. Mitt ordinarie och ett som jag inte kände igen kortnumret på. Då detta var okänt för mig beslöt vi att det var lika bra att spärra det okända kortet. Dessutom fanns det ingen notering i deras system över att de hade ringt mig eller att mitt vanliga kort hade haft en tillfällig spärr på sig. Jag tackade för hjälpen och hon sa att jag skulle återkomma om det blev något annat problem.

Dagen efter fick jag en avi ifrån Sabis att jag har ett brev ifrån Nordea, plus att jag fick ett annat brev med pinkoden. Ytterligare en dag efter det får jag ett brev ifrån Nordea att de misstänker att mitt bankkortnummer har kommit i orätta händer och att jag ska ringa de.
Innehållet i dessa två brev rev jag sönder med gott samvete.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *