Inför kryssningen

Filuren.com
I Fredags kollade mitt pass och så att det har gått ut. Tog kontakt med polisen som informerade om tillfälligt pass. Jag bestämde mig för att åka dit på lördagen. När jag var hemma såg såg min assistent filmen som jag hade lagt ut ifrån Arlanda. Han såg på hemsidan för kryssningen att tillfälligt pass inte gäller.Vi ringde Caribbean och de bekräftade att så var fallet.
Mina assistenter rekommenderade mig att avboka med det gick inte för det var dagen innan och trots att man ska kunna göra det en dag före avresan och detta var 25 timmar till avresa. (kl 16:00)
I samma veva tänkte jag, vi går till Frihamnen och fråga någon där om vad som gäller.

Vi gick till frihamnen där ledande vakt sa att tillfälligt pass ska gälla. Tyvärr hade jag inte på mig kameran i sele och spela in svaret.
Det känns tryckt att få det svaret!

Print Friendly, PDF & Email

2 reaktioner på ”Inför kryssningen”

  1. Jag hoppas det muntliga beskedet från vakten gäller, annars är det många goda slantar som är kastade i sjön 🙁

  2. Frågan är förstås vad passpolisen i St Petersburg säger, det gäller att flirta ordentligt med dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *