Midsommar i Tyresö

Filuren.com
Ibjörjan av resan sa jag so jag brukar göra, jag hittar.
Jag såg till att chauffören åkte via Njupkärrsvägen när jag skulle till Solsäter på midsommarfirande.

Jag gick ett varv och tog några nilotter. Ingen var där just då som jag kände, förutom de som jobbade inklusive mamma.

Jag förstår inte att folk som jobbar på Solsäter vet bättre. Jag heejade på honom och sedan började han prata med min assistent om mig. VARFÖR??
Jag blir så LEDSEN OCH TRÖTT PÅ SÅNT.

Gick ut på Långsjövägen och funderade på vad jag skulle göra eller om jag skulle åka hem, vilket jag inte hade lust med.
Det blev en härlig promenad till Hundängen. Jag kände knappt igen någon villa längs vägen dit. Jag blev lite osäker på om jag skulle beställa en taxi så vi haffar en som är ute och gå. Hon förklarade vad det hette. Sedan ångrade jag mig och börja gå, Vi gick en bra bit på en bred och fin gång- och cykelväg. När vi hade gått ett tag så insåg jag att vägen skulle ta mig ända till Tyresö centrum.
Så blev det inte häller, jag gcik upp upp bland radhuset vid Krusboda och därifrån tog jag bussen till Gullmarsplan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *