Öppen träning på Hovet

Filuren.com
Jag tog tunnelbanan till Gullmarsplan och skulle gå min vanliga väg till Hovet. När jag skulle passera Söderstadion så möttes jag av en avspärrning av gång- och cykelbanan, så jag fick gå rund hela Söderstadion samt hela Hovet för att komma till ingång. Ja, den enda som var öppen.
Idag hade Svenska ishockey landslaget Öppna träning på Hovet. Väl där inne så träffade jag Maria Ingre. Vi satt i samma gång och tittade på träningen. En bit nedanför oss var det mixzoon, redan då såg jag att Marie Lemann var där ifrån SVT Sport. Jag bad min assistent gå ner och lämna en hälsning till henne men han kom inte fram till henne så han kunde säga de.

Efter träningen så var det dags för autografskrivning. Maria Ingre fixade så att vi fick åka hissen ner och komma ut, där pressen stod.
Då passade jag på att säga hej och prata lite med Marie Lemann och presenterade mig som AndersBerglund2 på Twitter. Hon kände igen namnet, kul.

Hur gick det då med autografskrivning? Se nedan:

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *