Potentiell handikapp-bombman på bandy SM-final?

Filuren.com
Igår var jag på den första SM-finalen i Friends arena.
När jag kom innanför dörrarna så stod det gäng funktionärer som skulle visitera alla, jag var inget undantag. Som vanligt hade jag min ryggsäck bakpå rullstolen. Funktionären ville naturligtvis öppna den och titta men vi hann knappt öppna den innan hon sa att det vart klart.
Det var damfinalen som spelades mellan SAIK – A.I.K. Jag blev besviken för att det ekade nästan därinne bland alla stolarna.

Vi som hade handikapplatser fick fritt välja vart vi ville sitta, de sade att det var onumrerat. Efter ett tag efter att jag hade satt mg mitt på långsidan så kom det två hängivande fans till Sandviken och satt sig bredvid mig. Under matchen fick jag höra på deras Sandvikens hejaramsor.

När jag var på väg hem tänkte jag. Jag hade ganska lätt fått in Pyroteknik på Friends arenan, om jag hade velat.
Så idag när det hände i slutet av matchen, att någon tänder Pyroteknik så blev jag inte ett dugg förvånad att det hände.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *