SVT-programmet ”Kan du slå en pensionär?” söker nu personer

Filuren.com
Nyss fick jag ett mail ifrån TV-bolaget Jarowskij som kobbar med SVT-programmet ”Kan du slå en pensionär?”.

De skriver:
Jag söker nu duos som behöver pensionärernas hjälp – som verkligen vill ändra på sin nuvarande ohälsosamma livsstil. Det kan till exempel vara att man sätter karriären så mycket i fokus att man glömmer bort sig själv och hälsan. Jag hör av mig till er för att jag vill sprida ordet till så många som möjligt och för att jag vill hitta de som faktiskt på riktigt vill ha hjälp att förändra sin livsstil, inte personer som bara är ute efter rampljuset. I dagsläget söker vi duos i 25-30-års åldern.

SVT an du slå en pensionär s.02

Vid frågor, eller om ni bara vill veta mer, maila eller ring mig:
christina.kasagiannis@jarowskij.se
08-50 30 78 18

PS. Om du anmäler dig/er till de så skulle det vara roligt om du hörde av dig till mig om du sökte efter att ha läst om det här.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *