Från färdtjänstbussen till A.I.K.

Filuren.com

När färdtjänstbussen som var en Peugeot buss hämtade upp mig på Kumla Allé så var det redan två till fyra skolelever redan i bussen som också skulle till skanskvarnsskolan, minst en av dem var djurgårdare och en A.I.K.are. Då bodde jag på Kumla Allé i Tyresö, så det var någon mellan 1979-1983. På den tiden var båda lagen med länge i ishockeyslutspelen. Jag vill minas att jag fick ett A.I.K. märke som mamma sydde fast på en jacka samt en handduk med ett stort A.I.K. märke på. Det var nog så som jag började att heja på A.I.K.

Flera dela följer där jag skriver vad jag har upplevt kring A.I.K.

Print Friendly, PDF & Email

En reaktion på ”Från färdtjänstbussen till A.I.K.”

  1. Hej Anders!
    Får jag korrigera dig lite: Vi flyttade till Kumla Allé 1976. I början åkte du färdtjänsttaxi till förskolan på S:t Paulsgatan och det var samma chaufför som körde dig varje dag. Det var han som gav dig en AIK-handduk – jag tror det var till en födelsedag – och det var han som fick dig AIK-frälst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *