A.I.K. Webbradio

Filuren.com
Jag minns när A.I.K. startade Webbradio, våren 2004 av Pelle Jutehammar och Johan Florén. Jag har för mig att de sändes 30-60 minuter varje måndagseftermiddag.

Via hemsidan kunde man gå in och lyssna. Jag har för mig att någon timme på måndagar sände webbradion och sammanfattade läget i de flesta sporterna inom A.I.K. Jag har för mig att David Fjäll var programledare i en del av programmen.

Jag minns att jag mailade in då och då frågor till programmet. En gång var Lasse Granqvist, som då hade någon roll i A.I.K. Innebandy. Då passade jag på att maila in en fråga om Solna hallens gamla ormorderna resultattavla. Det fanns ingen plats för att notera lagens utvisningar. Lasse svarade att han hade varit på Solna stad om det och att de skulle åtgärda det när det fanns pengar.

På den tiden sändes A.I.K. webbradio ifrån några olika sporter. De gjorde också webbradio A.I.K. hemmamatcher ifrån flera sporter. Jag vill minnas att det var ishockey och fotboll samt innebandy.

A.I.K. Webbradio levde i några år innan A.I.K. startade A.I.K. media.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *